SZÖGKER Kft. ÜZLETÜNK

PESTERZSÉBET

1202 Budapest, Jókai Mór u. 82.
421-4444

Hétfő - Péntek: 7:15 - 16:00
Szombat: 8:00 - 13:00
Email: szogker@szogker.hu

Az üzlet előtti útszakaszon illetve a környező utcákban sok ingyenes parkolóhely van.


ÜDVÖZLÜNK!

A társaság megalakulása óta – 1986-tól, mint egyéni cég – kiskereskedelmi keretek között értékesít csavarokat, szegeket és más kötőelemeket. A családi vállalkozás 1991-től bővítette profilját a következő főbb termékcsoportokkal:biztonsági zárak és vasalatok, kapugörgők, rögzítés technikai cikkek, bútorfogantyúk és - vasalatok, ipari célú szerszámok és anyagok, kéziszerszámok, elektromos kisgépek, vágókorongok és csiszolóanyagok stb. Ma már 81 árufőcsoportba foglaljuk össze a kb. 40.000 cikket, és ezzel a kínálattal folytatunk szolgáltatás-típusú kiskereskedelmet.
 
szögker pesterzsébeti üzlet Pesterzsébeten bővítettük az alapterületet és az eladói létszámot, így egyre szélesebb vevőkörünk él a szakszerű, közvetlen kiszolgálói és rendelés-felvételi rendszerünk előnyeivel. Forgalmazott termékeink választéka – az elmúlt évek tapasztalatai alapján – adja a garanciát a jó, használható minőségű áruk kínálatához. Kereskedelmi tevékenységünk fő iránya a kis- és középvállalatok, néhány országos vállalat és természetesen a helyi lakosság keresletének maradéktalan kielégítése.
 
Alkalmazottaink szakismerete és gyakorlata, valamint árukészletünk, illetve annak választéka, közvetlen beszállítói kapcsolataink nagyban elősegítik az egyre szélesedő vevőkör igényeinek teljes körű és szakszerű kiszolgálását.

szögker csoportkép Várjuk a kedves vásárlók érdeklődését és megrendelését telefonon, e-mailen és a webáruházon keresztül. Látogasson el hozzánk személyesen is, hogy meggyőződjön széles választékunkról.


MI VÁRJA ÖNT, HA ELJÖN AZ ÜZLETÜNKBE?
TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT

SZOLGÁLTATÁSAINK

- SZÖGKER kisgépszerviz
- fa- és fémipari szerszámélezés
- fűrészlánc szemkészítés és pótlás
- akkufelújítás
- szénkefe minden típusú géphez
- épületküszöbsín gyártás

- kulcsmásolás, zárprogramozás
- egyedi hevederzár készítés
- csomagküldés
- kiszállítás
- szaktanácsadás
- egyedi termékek beszerzése, gyártása

Szolgáltatásainkról további leírást ide kattintva olvashat, vagy a megadott telefonszámon kollégáinknál  érdeklődhet.